IoT konferencija – Bosch ConnectedWorld 2018

U Berlinu se 21. i 22.02.2018. po peti puta održava konferencija o najnovijim dostignućima u području IoT (Internet of Things) tehnologija – Bosch ConnectedWorld 2018. Ova konferencija u organizaciji Bosch Group okuplja preko 3500 sudionika, 140 predavača na 4 različite bine, preko 700 developera, a na izložbenom prostoru od preko 10000 m² će svoje proizvode i rješenja predstaviti preko 70 izlagača. Zato se ova konferencija smatra jednom od najvećih godišnjih događaja u svijetu IoT i uopće komunikacijskih tehnologija.

Bosch ConnectedWorld

Osim prilike da se ostvare nove suradnje, steknu nova znanja i sklope novi poslovni aranžmani, ova konferencija daje mogućnost da se i mladi programeri i stručnjaci u ovom području iskažu u kreiranju novih komercijalnih rješenja kroz hackathon. Kako Bosch navodi, hackathon je namijenjen svim frontend i backend developerima, UX stručnjacima, product vlasnicima i menadžerima kao i inovatorima iz Bosch-ovih partnerskih kompanija i startup-ova. Najbolja rješenja biti će nagrađena i prikazana u okviru konferencije, ali i ponuđena partnerima kako bi se nastavio njihov razvoj.

Sve informacije o ovoj konferenciji, načinu prijave za konferenciju i hackathon, programu i izlagačima je moguće pronaći na službenoj web stranici.

 

Više o Internet of things tehnologijama saznajte u našoj rubrici: Internet stvari (IoT)