Tjedan tehničke kulture u Daruvaru

U Daruvaru se od 13-18. 11. održava manifestacija “Tjedan tehničke kulture” . Organizator je ZTK (Zajednica tehničke kulture) Daruvar, pod pokroviteljstvom grada Daruvara.

Tjedan tehničke kulture u Daruvaru

Cilj ove aktivnosti je da se građani Daruvara upoznaju s radom udruga članica ZTK Daruvar, a prije svega pobuđivanje interesa za tehničkim obrazovanjem, znanosti i znanstvenog razmišljanja kod djece.

Vrhunac manifestacije “Tjedan tehničke kulture” je u subotu 18.11. kada će se u prostorijama Hrvatskog doma (Matije Gupca 7, 43500 Daruvar) i ako vremenske prilike dopuste na stadionu Sokol održati prezentacija rada i aktivnosti svih udruga članica ZTK Daruvar ali i nekoliko interaktivnih radionica na temu robotike i programiranja, maketarstva i modelarstva, fotografije, rada sa teleskopom i osnova radioamaterizma (Morseova abeceda).

Suorganizatori ove aktivnosti su: Aeroklub Ždral, AD Kumova slama, Foto film klub Daruvar, Radio klub Jan Hus i Radio klub Daruvar, na čijim se službenim web i Facebook stranicama može naći još informacija.

Detaljan program ove manifestacije se može pogledati na ovom linku.